Primjena konferencija

...o informatičkim trendovima
u turističkoj industriji
namijenjenih povećanju
konkurentnosti, kvalitete usluge te
uštedama u poslovanju
02.04.2009.
CineStar - Avenue Mall
Avenija Dubrovnik 16
Zagreb

Status: Konferencija je završena!

PRESS informacije za novinare
Institut za elektroničko poslovanje

konferenciju podržava
Turistička zajednica grada Zagreba
Ministarstvo turizma Republike Hrvatske
Partneri konferencije
Microsoft
Adriatica.net
Micros Fidelio
iTurus
Dirigens
Ouroboros payment gateway
VoIP Direkt
SmartCom IPTV
Hewlett Packard

Ericsson Nikola Tesla
NoveMo
Magis ICT

Blitz-Cinestar Stimulans

Turizam u 2009.

Prošla je godina bila najuspješnija turistička godina u povijesti Hrvatske, a kako će, s obzirom na svjetsku gospodarsku krizu, ova godina biti iznimno zahtjevna cilj je u 2009. ostvariti promet najmanje na razini 2008. godine... Velik problem ovogodišnje sezone mogao bi predstavljati pad potrošnje.
(Damir Bajs)

Ključne riječi:
turizam, hrvatska
konferencija,
informatička rješenja,
ICT,
CRM,
integracija, business inteligence,
informatika, CRM, PayPerView TV,
IPTV, tour-operator, agencije,
putovanja, online, e-booking
aviokarte, hoteli, more, apartman
PRimjena.com: internet i politički marketing, konferencija o komunikacijskim metodama

Luka Kolonić

Luka Kolonić

Kako pomoću IPTV tehnologije povećati prihode - uupravljanje digitalnim televizijskim sustavima - IPTV End2End Solution.

Mogućnosti koje IPTV tehnologija nudi hotelijerima pri povećanju prihoda te konkurentnosti na tržištu. Ulaskom u IP svijet, televizija prelazi granice isključivo informativnog i zabavnog medija te postaje interaktivni medij odnosno portal preko kojega se korisnicima nude brojne usluge, informacije drugi sadržaji, i to prema izboru korisnika. Prezentacija je fokusirana na područje turizma i utemeljuje prednosti i mogućnosti koje BeeSmart IPTV platforma nudi sa jedne strane korisnicima a sa druge strane ponuđačima turističkih, hotelijerskih i drugih usluga te ujedno razmatra mogućnosti njene integracije u već postojeće informacijske sustave.

Luka Kolonić, M. Sc., rođen je 1970 g. u Zagrebu, a stalno živi i radi u Ljubljani. Nakon dodiplomskog i postiplomskog studija sa područja telekomunikacija zapošljava se u poduzeću Smart Com d.o.o. gdje radi na području razvoja, integracije i implementacije nadzornih i drugih OSS sistema. U okviru grupe BeeSmart Solutions bavi se implementacijom i integracijom BeeSmart sistema. 
 
Poduzeće Smart Com vodeće je poduzeće na području informacijske infrastrukture i sistema te u Evropskoj regiji priznati sistemski integrator. Osim sistemske integracije bavi se i razvojem vlastitih visokotehnoloških IKT sustava.

 

Luka Kolonić